OM OSS

OM OSS

Kör som vanligt-tanka bara lite smartare!

 

El & Biogasbilar i Växjö är en bilfirma, med utställning i Växjö, som har allt du behöver om din passion för bilar handlar om att välja Biogas som drivmedel.

 

Vi erbjuder;

- vänligt bemötande

- rådgivning

- alltid 25 biogasbilar för snabb leverans

- upp till 10 års tub-garanti

- biluthyrning

- bilfinansiering

- reservdelar

- specialutbildade tekniker

- komplett verkstad för service och underhållsarbeten

 

Samarbetsavtal är tecknat med Alexander Enulescu som i fastigheten driver sitt företag Konvegas där man erbjuder konverteringar för biogasdrift av bensinbilar, utbildningar och certifiering av fordonsverkstäder.

Alexander är ansvarig bilrådgivare för El & Biogasbilar.

 

Stefan Hermansson är kontaktperson och ansvarig för de övriga verksamheterna inom Biogas, Småländska Bränslen och Blekinge Bränslen.

Här arbetar vi med försäljning av Biogas samt med att ytterligare stimulera omställningen till lite smartare närproducerat drivmedel. Vi har Biogasmackar i Växjö, Alvesta och Ronneby. Under 2018 kan vi även erbjuda Biogas i Ljungby och anläggningen är just nu under uppförande, strategisk mark är inköpt vid norra infarten till Ljungby.

Vi har ett samarbetsavtal med E.ON-Gas som tryggar såväl leveranskapaciteten och högsta Biogas kvalité. Fler kunder som väljer smart Biogas förbättrar vår lönsamhet vilket på sikt även ger möjlighet att ytterligare sänka drivmedelspriset.

 

Under senare delen av 2018 kommer vi även att öppna en avdelning med inriktning mot Elbil 100, dvs vi kommer inte att arbeta med fossilhybrider.

Vi har redan nu ett samarbete med Clever gällande ladd-utrustningar och med Solhybrid som arbetar med solceller för produktion av ditt egna drivmedel, el.

Även utrustning för lagring av solenergi i batteripack, demonstrationsanläggning är under uppförande och beräknas vara klar under hösten 2017.

 

Företaget ägs av Stefan Hermansson som under 35 år startat, ägt och drivit konventionella företag som bilåterförsäljare i Blekinge och Kronobergs län. Under 2017 är den sista andelen som märkesåterförsäljare överlåten. Har varit nybilsåterförsäljare under åren för bla Ford,

Mercedes-Benz, Toyota, Nissan, Mazda, Peugeot och Jaguar.

El & Biogasbilar

Hammargatan 13

352 46 Växjö

 

0470 - 233 03

El & Biogasbilar Copyright @ All Rights Reserved